Frontmaaiers

Op onze website vindt u een selectie uit ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor al onze producten.

Husqvarna Rider 112 Serie

Ontdek Husqvarna Rider voor moeiteloos gazononderhoud thuis. Compact, wendbaar en comfortabel rijden voor het perfecte gazon.

Husqvarna Accu Rider

Verken de innovatieve Husqvarna Rider, ontworpen om moeiteloos gazononderhoud thuis te bieden, zelfs op accu. Geniet van zijn compacte, wendbare en comfortabele rijervaring voor een onberispelijk gazon.

Husqvarna 214 Serie

De Husqvarna R214-serie frontmaaiers biedt krachtige prestaties en veelzijdigheid voor het onderhoud van grotere gazons. Met BioClip®-mulch voor gazonbemesting en achteruitworp voor taai gras, zijn ze ideaal voor efficiënt gazononderhoud. Met gemakkelijke bediening, onderhoud en aanpasbare accessoires zijn ze geschikt voor elke behoefte

Husqvarna R 200iX

Deze geavanceerde accu grasmaaier biedt gelijkmatige resultaten op elk terrein en maximaliseert batterijgebruik voor optimale efficiëntie. Met een volledig elektrisch aandrijfsysteem en premiumfuncties 

Husqvarna R 216T AWD

De Husqvarna R 216T AWD is een krachtige zitgrasmaaier met vierwielaandrijving, ideaal voor grote gazons. Met een combimaaidek van 94 cm of 103 cm voor mulchen of achteruitworp, en All-Wheel-Drive voor tractie op gladde terreinen. Knikbesturing maakt krappe bochten mogelijk. Verstelbaar stuurwiel en LED-verlichting voor comfortabel gebruik.

Husqvarna R 316 Serie

Ontdek de Husqvarna R316-serie frontmaaiers: krachtig, veelzijdig en optioneel met vierwielaandrijving. Met V-twin-motoren, combi-maaidekken, knikbesturing en LED-verlichting zijn ze perfect voor elke taak. Met geïntegreerde rails voor accessoires en connectiviteit via Husqvarna Connect met Bluetooth®, zijn ze ideaal voor het hele jaar door gebruik.

Husqvarna 318 Serie

Ontdek de Husqvarna 318 serie frontmaaiers – waar prestatie, veelzijdigheid en innovatie samenkomen voor moeiteloze gazonverzorging. Of het nu de R 318X is met premiumfuncties zoals LED-koplampen en intuïtieve besturing, of de RC 318T met zijn innovatieve opvangsysteem en moeiteloze service, elke frontmaaier biedt ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Husqvarna 320 Serie

Met innovatieve functies zoals een verstoppingsvrij opvangsysteem, automatische verdichting, knikgestuurde stuurbekrachtiging en All Wheel Drive, bieden deze maaiers duurzame effectiviteit en gebruiksgemak voor elke tuin. Met verschillende modellen en opties, zoals BioClip® mulching en LED-verlichting, zijn ze de perfecte keuze voor professionals en enthousiaste huiseigenaren die streven naar een perfect gemaaid gazon.

Husqvarna R 418TsX AWD

De R 418TsX AWD is een frontzitmaaier met vierwielaandrijving, perfect voor krappe, complexe en heuvelachtige terreinen. Het wordt aangedreven door een krachtige Kawasaki V-twin-motor en heeft handige functies zoals stuurbekrachtiging, hydraulische gereedschapslift en snelle gereedschapswisseling. Geschikt voor het hele jaar door gebruik, met opties voor verschillende accessoires zoals een klepelmaaier, bezem, sneeuwblazer en sneeuwschuif. Ideaal voor gemeenten, begraafplaatsen, voorzieningen en landgoedeigenaren.

Husqvarna R 420TsX AWD

Ontdek de Husqvarna R316-serie frontmaaiers: krachtig, veelzijdig en optioneel met vierwielaandrijving. Met V-twin-motoren, combi-maaidekken, knikbesturing en LED-verlichting zijn ze perfect voor elke taak. Met geïntegreerde rails voor accessoires en connectiviteit via Husqvarna Connect met Bluetooth®, zijn ze ideaal voor het hele jaar door gebruik.

Husqvarna P 524 Serie

Ontdek de Husqvarna P 524-serie: krachtige frontmaaiers voor commercieel gebruik, gebouwd voor topprestaties het hele jaar door. Met modellen zoals de P 524X, P 524X EFI en P 524XR EFI biedt deze serie compacte, veelzijdige oplossingen met geavanceerde functies zoals knikbesturing en vierwielaandrijving. Ideaal voor facility management, sportclubs en aannemers die behoefte hebben aan wendbare machines voor complexe terreinen.

HUSQVARNA P 520DX

De Husqvarna P 520DX is een compacte frontmaaier met een krachtige dieselmotor. Hij biedt uitstekende wendbaarheid en productiviteit, ideaal voor zowel kleine als grote terreinen. Het voorste maaidek zorgt voor een beter zicht en toegankelijkheid, terwijl duurzame onderdelen de stilstand verminderen. Optionele accessoires zoals een bak, bezem en cabine verhogen de productiviteit het hele jaar door. De P 520DX wordt zonder maaidek geleverd en kan worden uitgerust met Combi-maaidekken van 132 en 155 cm.

HUSQVARNA P 525DX

De Husqvarna P525DX is een krachtige diesel-frontmaaier met hoge capaciteit en uitstekende wendbaarheid. Geschikt voor zowel stationair als mobiel gebruik dankzij zijn compacte formaat en hoge transportsnelheid. Met voor gemonteerd maaidek voor optimaal zicht op het werkgebied. Duurzame onderdelen minimaliseren stilstand en optionele accessoires verhogen de productiviteit. Kan worden uitgerust met Combi-maaidekken van 132 en 155 cm.

HUSQVARNA P 525DX met cabine

De cabine is gedempt vanaf het chassis, wat resulteert in aanzienlijk minder trillingen en geluid. De ruime cabine biedt deuren van glas, een voorruit tot aan het dak en een hoog gespecificeerde Grammer-stoel, maar verhoogt het chauffeurscomfort het hele jaar door. Volledig uitgerust met hydrauliekset, LED-werklampen, wegverlichting, contragewicht, verwarming, zwaailamp enz. De cabine kan eenvoudig van het chassis worden verwijderd, voor het geval de cabine in de zomer niet nodig is. ROPS-structuur is geïntegreerd in de cabine.

HUSQVARNA P 535HX

De Husqvarna P 535HX hybride frontmaaier is ontworpen voor efficiënt maaien van grotere gazons. Met moderne bedieningselementen en connectiviteitsmogelijkheden voor Husqvarna Fleet Services™ biedt het comfort en gemak tijdens lange werkuren. Met maaidekken tot 180 cm en vierwielaandrijving is hij geschikt voor elk terrein. De hybride aandrijving, aangedreven door elektromotoren en een dieselmotor, zorgt voor kracht en efficiëntie, met lagere operationele kosten en een verminderde CO2-uitstoot.

Offerte / advies aanvragen

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande formulier, onze contactgegevens of kom gerust langs.
Wij komen gratis vrijblijvend langs in de regio van ons bedrijf

Learn how we helped 100 top brands gain success