Segway Navimow H-serie

RTKn

Zonder begrenzingsdraad

Maaibreedte

21 cm

Maaioppervlakte

tot 3000m2 p/r

Slimme camera

Voor prestatie

Zonder begrenzingsdraad

Deze geautomatiseerde robotmaaier maakt gebruik van een virtuele grens, waardoor de noodzaak van een gecompliceerde perimeterbedrading overbodig wordt. De Navimow is envoudig te bedienen en beheren, waardoor u meer vrije tijd krijgt om de dingen te doen waar u van houdt, met een moeiteloos onberispelijk gazon telkens wanneer u de maaier gebruikt.

Makkelijk te bedienen

Dankzij de Navimow app kunt u o.a. de instellingen aanpassen, de status en de locatie van de robotmaaier inzien (ook op afstand).

In-app aanpassing van de maaihoogte
Er zijn slechts enkele tikken in de app nodig om de maaihoogte op uw gewenste instelling te zetten.

EFLS voor nauwkeurig in kaart brengen

Vergeleken met GPS, verbetert het RTK-positioneringssysteem (Real-Time Kinematic) de positioneringsnauwkeurigheid aanzienlijk. Door het combineren van gegevens van meerdere sensoren, kan Navimow zelfs de meest ingewikkelde tuinen aan, terwijl er volgens het meest efficiënte patroon wordt gemaaid.

Maait vaker, ziet er beter uit

Het systeem voor automatische optimalisatie van het maaitraject laat Navimow een optimaal maaitraject selecteren en de maarichting automatisch wijzigen na het voltooien van een maaiprogramma. Door deze functie zullen sporen vanwege het herhaaldelijk volgen van hetzelfde traject vermeden worden.

Past zich in realtime aan

Navimow is uitgerust met vijf veiligheidssensoren die de omgeving detecteren en ervoor zorgen dat de maaier zich kan aanpassen aan wijzigende omstandigheden. Wanneer de maaier een hard voorwerp op zijn weg vindt, zal hij omkeren en in een andere richting verder werken.
Veiligheidsuitrustingen zoals de liftsensor en bumpersensor, zorgen voor de grootste veiligheid.

BladeHalt* voor een robuust veiligheidssysteem
De BladeHalt-sensor biedt een aanvullende veiligheidslaag door het stoppen van de messen wanneer een voorwerp in contact komt met het detectiegebied


Vision Fence


Dankzij de VisionFence-sensor met geïntegreerde kunstmatige intelligentie en een speciale AI-chip voor gegevensverwerking, wordt uw Navimow robotmaaier aanzienlijk intelligenter. Deze geavanceerde sensor stelt uw Navimow in staat om verschillende objecten, zoals bomen, hekken en gazoneranden, te detecteren en doelgericht te maaien. Met verbeterde obstakelvermijding via geavanceerde omgevingsperceptie en een breed detectiebereik van 140 graden, kan uw Navimow zelfs de meest complexe gazons aan. Het resultaat is een slimmere en effectievere maaiervaring, waarbij uw Navimow nauwkeurig bewegende objecten kan volgen en snel kan reageren op veranderende omstandigheden.
Vision fence is apart verkrijgbaar

Ultrasoon sensor

De hoogwaardige ultrasoon sensor kan obstakels detecteren en de richting wijzigen om ze te vermijden. Sommige modellen zijn uitgerust met een ultrasoon sensor. De sensor wordt ook verkocht als een accessoire om op uw Navimow-model te installeren.
Ultrasoon is apart verkrijbaar

Anti Diefstal

De H800E, H1500E & H3000E beschikken over anti-diefstal maatregelen.

Wij komen vrijblijvend langs in de regio van ons bedrijf

Offerte / Advies Aanvragen

U kunt contact met ons opnemen via ons contact formulier, onze contactgegeven of kom gerust langs

Robotmaaiers

Accessoires

Shopping Cart